Politică

Alina Gorghiu îl trage de urechi pe Ciolacu: „Să fie mai puţine declaraţii contondente între colegii de coaliţie”

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a afirmat că şi-ar dori ca Marcel Ciolacu, viitor prim-ministru, să pună pe locul doi funcţia de preşedinte al PSD şi pe primul loc pe cea de premier, să reuşească să menţină echilibrul la nivelul celor trei partide care compun coaliţia guvernamentală şi să fie „mai puţine declaraţii contondente” între colegii de coaliţie.

Iată ce a spus aceasta: „Să reuşească să menţină acest echilibru la nivelul celor trei partide care compun coaliţia guvernamentală şi, sigur, mi-aş dori mai puţine declaraţii contondente de la colegii din coaliţie la adresa celorlalţi colegi. Nu ajută cu nimic, iar gloria aceasta dată de o zi pentru o declaraţie, iarăşi, nu îl ajută nici pe împricinat şi nu ajută nici încrederea între membrii coaliţiei”, a precizat Gorghiu.

Ea a fost întrebată cum comentează declaraţiile social-democratului Marius Minea, care a afirmat că premierul Nicolae Ciucă trebuia să ia mai devreme decizia de demitere a preşedintelui ANAF, Lucian Heiuş.

Întrebată dacă nu e o strategie a PSD să atace PNL, Gorghiu a spus că, dacă este aşa, este o strategie „neinspirată, care nu ajută pe nimeni”.

„Permiteţi-mi să nu comentez aceste declaraţii. Dacă este o strategie, este o strategie neinspirată, nu ajută pe nimeni. Rămân la părerea mea că dacă vrem să menţinem încrederea în cadrul acestei coaliţii – şi încrederea se pierde foarte repede, se construieşte teribil de greu -, atunci va trebui să încercăm cu toţii să ne abţinem de la atacuri la persoană, să ne abţinem de la jigniri şi să încercăm să apărăm măsurile bune, indiferent de la ce ministru vin ele.”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button