Politică

Alina Gorghiu atacă: „Toate guvernările PSD au fost incompetente. PNL a făcut reformele”

Preşedintele interimar al Senatului Alina Gorghiu afirmă că nu a existat în România nicio formulă de guvernare care să fi livrat rezultate dacă PNL nu a fost o parte esenţială din majoritate, precizând că ”era valabil pe vremea lui Brătianu şi este valabil şi acum” şi că ”majoritatea reformelor s-au realizat când premierul României a fost din partea PNL”.

Există o amprentă liberală în chestiuni foarte importante, precum integritatea în funcţiile publice sau refacerea legilor justiţiei”, a declarat Gorghiu.

”Nu a existat în România nicio formulă de guvernare care să fi livrat rezultate dacă PNL nu a fost o parte esenţială din majoritate. Era valabil pe vremea lui Brătianu şi este valabil şi acum. Marea majoritate a reformelor s-au realizat când Premierul României a fost din partea PNL!

Liberalii au fost mereu, din 1990 şi până acum, promotorii integrării europene şi euro-atlantice. Şi, pentru viitor, PNL este partidul care are pe agendă cele mai clare obiective de dezvoltare pentru ţară: după ridicarea MCV, accederea în OECD, mergând către spaţiul Schengen.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button