Distribuți acest articol

„Ministerul Mediului a scos la licitație caietul de sarcini pentru studiul care va sta la baza stabilirii cotelor de derogare, nu doar pentru urs, dar și pentru râs și pisică sălbatică. Sperăm ca în urma evaluării să rezulte o cotă de derogare 0 (ZERO) pentru aceste specii.”, afirmă ong-ul Agent Green. Ministrul Mediului Tanczos Barna a lansat și o licitație în acest sens:

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100115297?

“Postările de pe Faceboook nu sunt binevenite. Dacă nu sunt verificate informațiile, nu este un lucru bun. Caietul de sarcini se referă strict la evaluarea populației de specii strict protejate, nu vorbește nimeni despre vânătoare.

Și ceea ce se scrie în postare este o minciună cruntă. Deci nu scrie nicăieri. Am verificat timp de o oră azi dimineață dacă scrie în caietul de sarcini că reprezintă un pericol la adresa vieții umane. Nu am găsit”, a declarat ministrul.

Având în vedere apucăturile liderilor maghiari, care doresc să împuște urșii carpatini, nu prea par de încredere când afirmă că nu vor să ucidă ceva animale sălbatice.


Distribuți acest articol