Institutul Revoluției Române este o instituție publică creată special pentru criminalii de la Revoluție și Mineriade cu scopul de a huzuri pe banii românilor. Judecătorii care ar trebui să îi arunce după gratii îi spală an de an, în timp ce rudele victimelor plâng pe la ușile tribunalelor și parchetelor. Justiția a căzut în somnul trădării națiunii române.

Iliescu a murit doar la nivel mediatic, practic a dispărut din viața publică. Totuși, Iliescu trăiește veșnic, poate pentru a plăti într-o zi pentru crimele comise.

Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989 este condus pe viață de Ion Iliescu (președinte) şi de Gelu Voican Voiculescu (director general).

”Societatea Timișoara, alături de Asociația Revoluționarilor fără privilegii și de Fundația Gheorghe Ursu, a inițiat un demers către Parlamentul României, pentru desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989 (avându-l ca președinte pe Ion Iliescu și ca director general pe Gelu Voican Voiculescu).

Prin scrisoarea formulată de inițiatori se arată că existența acestei entități nu are nici un temei și că finanțarea ei de la bugetul de stat reprezintă o cheltuială nejustificată și împovărătoare pentru întreaga societate.

Curtea Constituţională a României urmează să discute pe 24 martie o sesizare asupra Legii pentru aprobarea OUG 91/2019 privind desfiinţarea Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, transmisă de Grupul senatorial al PSD.

PSD nu se poate dezice de criminalul Iliescu și îl apără cu orice preț de mai bine de 31 de ani.