Politică

A decedat de 11 ani, dar candidează: Biroul Electoral Bacău l-a trecut pe lista de candidați la primărie pe Dumitru Sechelariu

A murit, dar candidează: Biroul Electoral Bacău l-a trecut pe lista de candidați la primărie pe Dumitru Sechelariu, decedat de 11 ani. Ulterior, BECM a dat o nouă decizie prin care a îndreptat eroarea.

Observând ca in corpul Hotararii nr.30/10.05.2024 privind stabilirea ordinii de înscriere pe buletinele de vot utilizate pentru alegerea primarului si a consiliului local s-a strecurat o eroare materiala si anume: numele Sechelariu Dumitru, in loc de Sechelariu Sergiu asa cum este corect”, a precizat BECM.

Sergiu Sechelariu este candidat al Partidului Verzilor.

Dumitru Sechelariu a fost primar al Bacăului din 1996 în 2004. Sergiu Sechelariu este fratele său, fost senator PSD.

În zi de 14 iulie, zi de naştere a fraţilor Dumitru şi Sergiu Sechelariu, aproape o sută de mii de băcăuanii s-au călcat atunci în picioare ca să mănânce un mic şi să ciocnească un pahar de bere în cinstea primarului de atunci al Bacăului.

A fost nevoie de doar câteva ceasuri pentru ca vestea despre tot ceea ce se întâmpla în parcul central al Bacăului să facă ocolul lumii.

Scandalizat de ceea ce se întâmplă în oraşul de pe malurile Bistriţei, preşedintele Iliescu a făcut atunci un pas în faţă şi a spus că, prin organizarea unei astfel de manifestări, Dumitru Sechelariu nu a făcut decât să dea dovadă de o mentalitate de vătaf”, scria Amos News în 2004, despre un eveniment din anul 2002.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button