Distribuți acest articol

Tragedia de la Matei Balș a creat un val popular de indignare la nivel național împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Omul preaslăvit de presa aservită, #rezist și telectualii’ lui Iliescu, a devenit un personaj nociv ce se ține cu disperare de scaun, la fel ca și Victor Ponta în urma tragediei de la Colectiv.

Poporul român la catalogat pe Voiculescu, sfântul de la Sănătate, drept impostor, fiu de securist, om cu un studii îndoielnice și politruc/PCR(pile, relații, cunoștințe). Dar ne putem noi compara, popor român, cu telectualul’ Liiceanu.

Tupeu la cote înalte din partea Ministerului Sănătății

Din “zicerile” domnului Liiceanu despre un sfânt în viață, Vlad Voiculescu:

“L-am văzut îmbinând urbanitatea cu tenacitatea și practicând calmul sub masca angelicului.

L-am văzut răspunzând liniștit la toate calomniile care s-au abătut asupra lui.

L-am văzut, deopotrivă, punând corpul de control al ministerului să dea iama prin mafiile medicale din România.

Vlad Voiculescu după ce a citit: Voiculescu ‘repetentul’! Ce spune profesorul Gerhard Speckbacher de la Universitatea din Viena despre studiile ‘Boierului’

M-a uimit să văd pe chipul său o bunătate „mîșkiniană”, pe care îndeobște o asociem cu dezarmații în fața vieții, cu cei pe care-i înlături din calea ta cu un simplu gest al mâinii. 

Nici un părinte nu și-a pus amprenta de infractor(tati de la Securitate) pe destinul lui. Foștii ofițeri de securitate și odraslele lor continuă, după 30 de ani, să danseze pe destinele noastre. În tot acest timp, noi ne grăbim să căutăm inamicul public în unul dintre cei mai frumoși contemporani ai noștri.

#billionairelifestyle

Și, cu graba mea de a așeza oamenii care mi se par frumoși sub un arhetip, l-am botezat „Maica Tereza”, după sfânta din Calcutta care a înființat „Casa Inimii” și care a spus că „o moarte frumoasă pentru cei care au trăit ca animalele este să moară ca îngerii, iubiți și mângâiați”.

Oricât de sfântă era, Maica Tereza nu era o bleagă”

Oare îl putem atinge, că eu deja îi vad haloul…

E “magic” totul!

Silviu Brucan – Gabriel Liiceanu

Magia telectualualilor’ izvorăște din nebănuitele căi ale Securității statului și ne oblăduiesc mințile necugetate ce s-au năpustit asupra Sfântului de la Sănătate, Vlad Voiculescu. Necunoscuți pereche, neomarxiști din veacurile noi s-au ridicat în stol să ceară interdicții, cordoane sanitare, patrioții să-i pună la zid și poporul român să-l denigreze.

Unde au fost telectualii’ de la Ștefan Gheorghiu după Matei Balș?

Ei sunt Ali Baba și cei 40 de telectuali ai societății, așa zis civile, care face proteste doar pe granturi de la Konrad Adenauer și SEE din Norvegia pe sute de mii de euro. Tudor Chirilă, idolul tinerilor frumoși și liberi, afirmă că mișcarea #rezist nu a ieșit în stradă să ceară demisia celor responsabili, pentru că drama de la Colectiv e diferită de cele de la Piatra Neamț și Matei Balș.

Românii pierduți la Colectiv, Piatra Neamț și Matei Balș, nu au culoare politică imbecililor!

Putem spune că după tragicul eveniment de la Matei Balș s-a mai luat o perdea de fum de pe fața acestor impostori cu diplome de la Ștefan Gheorghiu. Poporul român s-a indignat, a ieșit în stradă și a cerut dreptate pentru România.

Maestre, da cât e șpaga pentru o așa operă din clasicii Securității statului? Îl rușinezi pe Iliescu cu așa idei și gânduri pioase despre sfântul Vlad.

Nu v-ar fi rușine…

Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi

Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!


Distribuți acest articol