ActualitateRepublica Moldova

Tupeu. Moldovenista Maia Sandu este la București ca să mai cerșească niște bani, gaz, energie sau cine știe ce…

Moldovenista Maia Sandu la București să mai cerșească niște bani, gaz sau cine știe de ce mai au nevoie. Când este vorba despre unire sau drepturile românilor din Basarabia ni se întoarce spatele, când este vorba despre bani sau alte bunuri necuvenite sunt numai un zâmbet.

Politicienii moldoveni sunt niște curve

La Chișinău regimul politic este unul antiromânesc. Politicienii de la București ar trebui să schimbe abordarea și să nu se mai poziționeze pe post de servanți.

Rușii s-au prins demult că la Chișinău este o mafie interesată doar de propriile interese, așa că rușii demult nu mai sunt proștii moldovenilor. Dar politicienii de la București încă mai sunt proști, iar cei de la Bruxelles cei mai proști.

Statul moldovean nu este un stat funcțional, el nu este în stare să se autosusțină, să asigure condiții elementare pentru proprii cetățeni. Datorită acestui lucru mai bine din populației acestui teritoriu românesc a plecat dincolo de granițe, în România sau în Uniunea Europeană. Puțini au mai rămas și la Moscova.

De 32 de ani sprijinim regimuri antiromânești, incapabile să asigure gestionarea statului de dincolo de Prut și care stă cu mâna întinsă spre București, Bruxelles sau Moscova de fiecare dată când are nevoie de ceva.

Prea-curvia la Chișinău este regula. Cei de acolo spun fiecăruia ceea ce doresc să audă, în realitate mafia locală își face jocurile după bunul plac.

România a sprijinit toate regimurile de la Chișinău, cică ca să nu cadă în brațele Rusiei. Asta a fost o mare prostie deoarece toate s-au dovedit niște regimuri de tip mafiot. Filat și Plahotniuc erau considerați drept oamenii României și în realitate am susținut o mafie locală care începuse să își facă de cap și pe la București. Unii dintre ei au ajuns și europarlamentari pe listele partidelor din România.

Moldova nu există ca stat, este doar o invenție a unor regimuri care au dispărut.

Din delegaţia preşedintelui Iohannis fac parte, printre alţii, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, consilierii prezidenţiali Luminiţa Odobescu, Daniela Bârsan, Delia Dinu, Sergiu Nistor, Cosmin Marinescu, secretarul de stat în MAE Iulian Fota.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, această vizită va oferi prilejul primei întrevederi bilaterale directe a celor doi şefi de stat după decizia istorică adoptată la Consiliul European din 23 – 24 iunie prin care a fost acordat Republicii Moldova statutul de stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button