Actualitate

Suntem păcăliți. Portul Constanța rămâne la PSD. Vor o lege prin care persoane fără experiență să îl conducă

Portul Constanța ar trebuie să reprezinte poarta economică de intrare în România, dar nu este așa. Acesta a fost întotdeauna condus politic, iar PSD și PNL sunt principalele partide responsabile pentru dezastrul în care acesta a ajuns.

Olandezii nu își doresc portul Constanța, olandezii au portul din Rotterdam, cel mai mare din Europa. Portul Constanța nu se află nici pe poziția 20. Această este o minciună promovată de PSD și PNL în România pentru a justifica printr-un fals patriotism de ce nu acceptă Olanda să intrăm în Schenghen. Olandezii au fost categorici: corupția din România reprezintă o mare problemă, iar acest lucru îl știm și noi.

PSD și PNL au propus o lege prin care conducerea portului Constanța să poată fi ocupată de persoane fără experiență în domeniu. Ei se jură că nu fură și i-am prins cu portul în gură.

Peste 10% din evaziunea fiscală din România trece prin portul Constanța. Scopul celor două partide este ca să rămână controlul asupra acestui port deoarece prin el rețelele infracționale din interiorul patidelor politice fraudează statul român.

Deputații PSD vor să schimbe o lege pentru a numi persoane fără pregătire în domeniu în conducerea Administrației Porturilor Maritime. Sorin Grindeanu, ministrul PSD al Transporturilor, a precizat pentru Europa Liberă că se va asigura să nu treacă această modificare.

Numirea până la sfârșitul anului a membrilor consiliului de administrație din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța a devenit o luptă între filialele constănțene ale PSD și PNL, dar și internă în rândul social-democraților, între Felix Stroe și ministrul Sorin Grindeanu. Miza este conducerea Portului Constanța .

La dezbateri, parlamentarii PSD din comisie au introdus însă și un amendament prin care membrii consiliul de administrație ai portului nu mai trebuie să aibă niciun fel de experiență economică sau în activități portuare, așa cum reiese din proiectul publicat de site-ul Camerei Deputaților.

Dacă se poate, chiar și fără liceu ar fi perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button