
Peste 10.000 de medici și 1.000 de avocați au dat în judecată CDC, OMS și Forumul Davos pentru crime împotriva umanității, ce au avut loc pe fondul pandemiei de coronavirus. Medicii susțin că toate cele zece principii stabilite prin Codul de la Nürnberg au fost încălcate.
O echipă de peste 10.000 de medici și peste 1.000 de avocați din Germania, în frunte cu doctorul Reiner Fuellmich, au acționat în instanță Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC), Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Forumul Mondial Davos, pentru crime împotriva umanității, pe fondul pandemiei de coronavirus. Echipa amintită susține că toate cele zece standarde de la Nürnberg au fost încălcate.
Testele PCR au raportat fals 90% dintre cazurile Covid-19
Doctorul Reiner Fuellmich împreună cu celelalte cadre medicale acuză că testele PCR pentru depistarea cazurilor de infecție cu coronavirus au determinat o raportare falsă a 90% dintre presupusele cazuri Covid-19. Potrivit echipei medicale în cauză, testele PCR nu au fost concepute în așa fel încât să detecteze prezența agenților patogeni.
Presa străină scrie că CDC a recunoscut că, la nivelul testelor PCR, există un prag de „cicluri” care nu trebuie depășit, astfel încât testele să raporteze corect (in)existența unei infectări cu coronavirus.
În contextul pandemiei de coronavirus, testele de depistare rapidă Covid-19 prezintă un prag reprezentat de cifra „28 (cicluri)”. În cazul în care acest prag este depășit, cazurile de infectare cu coronavirus sunt raportate greșit.
CDC a recunoscut, conform presei internaționale, că a dat spre utilizare teste care prezentau praguri de „37-45 cicluri” și, automat, raportau că persoanele testate ar fi infectate cu coronavirus.
Începând cu pragul de 35 (cicluri), testele PCR sunt 100% incorecte, susțin medicii care au atacat în instanță OMS, CDC și Davos. Ei mai spun că instituțiile internaționale au comis crime împotriva umanității, deoarece au obligat medici să raporteze cazurile de deces ale persoanelor cu comorbidități drept decese cauzate de Covid-19.
Vaccinul este experimental
Potrivit echipei de cadre medicale și avocați care au atacat în instanță CDC, OMS și Davos, vaccinul – care este „experimental” – încalcă articolul 32 din cadrul Convenției de la Geneva din 1949, care instituie că „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare tratării medicale al unei persoane sunt interzise”.
Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice la nivelul cetățenilor constituie o încălcare gravă a Convenției.
Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 principii de la Nürnberg – ceea ce înseamnă că oricine nu respectă aceste legi internaționale poate fi condamnat cu moartea.
Vaccinul oferă imunitate la virus – Aici este vorba despre o terapie genetică „indiscretă”, care nu oferă imunitate la coronavirus și totuși, susține că reduce simptomele bolii. În realitate, acum, 60% dintre pacienții vaccinați cu ambele doze au nevoie de intervenția departamentelor de urgență ale spitalelor sau trebuie internați la Secția de Terapie Intensivă, fiind infectați cu coronavirus, conform echipei de medici sus-citate.
Vaccinul protejează populația de infecția Covid-19 – Vaccinul nu oferă imunitate împotriva coronavirusului. Chiar și cetățenii vaccinați cu ambele doze de ser anti-coronavirus pot să se infecteze și să transmită mai departe virusul, mai arată cadrele medicale.
Vaccinul reduce numărul deceselor Covid-19 – Vaccinul nu determină scăderea deceselor din cauza coronavirusului. Persoane imunizate deja împotriva noului coronavirus au murit, susține grupul de cadre medicale.
- Sondaj – Românii consideră că alegerile nu s-au desfășurat corectDatele unui sondaj INSCOP arată că încrederea publicului în integritatea scrutinului este la cote alarmante — percepția de nereguli, erori informatice și lipsă de transparență amenință legitimitatea democrației. Un sondaj realizat de INSCOP Research pentru platforma Informat.ro, între 26 și 30 mai 2025, dezvăluie un deficit serios de încredere în modul în care au fost …
- La ANCOM, consilierii au, la rândul lor, proprii consilieri – Salarii peste medie, responsabilitate zeroÎntr-o țară în care sistemul de sănătate abia respiră, învățământul se zbate în subfinanțare, iar firmele românești se sufocă sub taxe, instituții obscure precum ANCOM – Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații funcționează ca niște stat în stat, complet paralele cu realitățile economice. Zeci de angajați, birouri luxoase, salarii de invidiat și… consilieri …
- Comisia Europeană a cerut statelor membre să diminueze rapid utilizarea resurselor de apăUniunea Europeană promite digitalizare și „gestionare durabilă”, în timp ce statele pierd până la 57% din apă prin țevi sparte. În loc de soluții concrete, cetățenii primesc taxe mai mari și restricții, sub umbrela unui Green Deal tot mai contestat. În timp ce Bruxelles-ul își reînnoiește discursul verde, tot mai mulți europeni încep să vadă …
- Guvernanții pregătesc o nouă lovitură: O taxă de 3 lei pentru fiecare operațiune bancarăDupă ce au mărit TVA, accizele și impozitele pe muncă, guvernanții pregătesc o nouă lovitură pentru români: o taxă de 3 lei pentru fiecare operațiune bancară. Fie că plătești o factură, trimiți bani copilului sau îți achiți rata la bancă, statul vrea să încaseze un comision. Sub pretextul digitalizării, se pregătește un jaf legalizat. Această …
- Partidele sistemului au căzut de acord pe singur lucru – Creșterea taxelorPartidele sistemului – PSD, PNL, USR, UDMR – vin din nou cu aceeași rețetă falimentară: creșterea taxelor. În loc să reducă cheltuielile statului, să taie din risipă, să desființeze instituțiile inutile, aleg să pedepsească exact contribuabilul onest. Adică pe „boul care trage”. România nu duce lipsă de bani, ci de o administrare responsabilă. În timp …
- Dezastrul de la Praid a fost prevăzut încă din 2007. Ca de obicei, autoritățile nu au acționatUn studiu științific realizat în urmă cu aproape două decenii avertiza că pârâul Corund reprezintă un risc major pentru Salina Praid și sugera devierea cursului de apă. Deși informațiile erau clare, autoritățile nu au acționat. Acum, după producerea dezastrului, autorul studiului, György Deák, spune că soluții încă există, dar mare parte din salină ar putea …
- E foame de bani – Coaliția PUPU vrea un mic comision din tranzacțiile bancareReprezentanții PSD, PNL, USR și UDMR discută o serie de măsuri pentru echilibrarea bugetului, printre care creșteri de taxe și tăierea unor cheltuieli din sectorul bugetar. Printre măsurile discutate iese în evidență o taxă, fără detalii, care lasă impresia că statul vrea să ia și mai mulți bani de la bănci – „Taxa de tranzacții …
- După izolete, România cumpără containere pentru decontaminare chimică, biologică și nucleară – Arafat: „E doar prevenție”România își face rezerve pentru decontaminare chimică, biologică și nucleară. Arafat: „Nu e vorba de un conflict. E doar prevenție”Containerele de decontaminare cumpărate recent de România au stârnit valuri de întrebări și suspiciuni în spațiul public. Deși autoritățile susțin că nu e vorba despre o pregătire pentru război sau o amenințare iminentă, realitatea este că …
- Nicușor Dan și-a recuperat cheltuielile din campania electorală – Este mai bogat cu 3,6 milioane de leiPreședintele Nicușor Dan este mai bogat cu 3,6 milioane de lei după alegerile prezidențiale, susține avocatul Toni Neacșu. Șeful statului nu este obligat să returneze donațiile primite în timpul campaniei electorale, precizează fostul judecător CSM. Conform legii, toți candidații își pot recupera cheltuielile de la Autoritatea Electorală Permanentă. Articole recomandate Dacian Cioloș, agreat ca viitor …
- Românii vor un stat mai suplu: 77% cer reducerea cheltuielilor, guvernanții ignoră semnalulRomânii s-au săturat să plătească pentru un stat obez și ineficient. Asta indică cel mai recent Barometru INSCOP, realizat la finalul lunii mai: peste 77% dintre cetățeni sunt total sau parțial de acord cu reducerea cheltuielilor de funcționare ale statului, cu excepția celor salariale. Este un semnal clar că oamenii cer restructurarea aparatului birocratic, stoparea …
- Tăriceanu scapă definitiv basma curată. DNA mai bifează un eșec – Era acuzat că a primit o mită de 800.000 de dolariUn nou episod din serialul „Justiție pentru unii, glumă pentru alții” s-a încheiat ieri la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde completul de cinci judecători l-a achitat definitiv pe fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, în dosarul în care era acuzat că a primit o mită de 800.000 de dolari pentru a ajuta o companie austriacă …
- Hidrocentrala Răstolița a pierdut acordul de mediu – Devine un muzeu finalizat în proporție de 90%Sabotorii energiei verzi: România îngroapă sute de milioane de euro în baraje neterminate, sub aplauzele tăcute ale activiștilor de mediu În timp ce România importă energie la prețuri exorbitante, în plină criză economică și cu facturi care secătuiesc buzunarele oamenilor, zeci de hidrocentrale începute înainte de 1989 zac abandonate sau sunt blocate în instanță. Motivul? …
- Scandalul Hidroelectrica: Românii plătesc de trei ori mai mult pe energia din apă. Unde se scurg banii?Într-o țară în care fiecare kilowatt în plus apasă pe bugetul familiilor și închide fabrici, Hidroelectrica – perla coroanei energetice românești – livrează una dintre cele mai scumpe energii hidroelectrice din lumea civilizată. Deși România este binecuvântată cu râuri, munți, lacuri de acumulare și o tradiție veche în hidroenergie, prețul plătit de consumatorul român este …
- Niciun partid nu propune comasarea Serviciilor, deși avem 6 servicii secrete cu un buget de aproape 2 miliarde de euroÎntr-o țară în care spitalele se prăbușesc, școlile rămân fără căldură iarna, iar bătrânii aleg între medicamente și mâncare, statul român continuă să pompeze, an de an, sume colosale în sistemul opac al serviciilor secrete. România are, în prezent, șase astfel de structuri, fiecare cu propriul buget, proprii oameni, propria agendă. Însumat, bugetele acestor servicii …
- USR propune creșterea accizelor – Vlad Voiculescu confirmă: „Contribuie la protejarea sănătății publice”USR propune creșterea accizelor la tutun și alcool, cu scopul de a descuraja consumul nociv și de a redirecționa fondurile colectate către tratarea dependențelor. Formațiunea susține că măsura ar aduce peste 1,4 miliarde de lei anual la buget și ar contribui la protejarea sănătății publice, fără a crește povara fiscală asupra muncii. Pentru țigarete, USR …
- Românii trebuie să strângă cureaua – Partidele politice au primit peste 1 miliard de lei anul trecutÎn 2024, în plină criză economică și cu românii sufocați de scumpiri, partidele politice au primit peste 1 miliard de lei de la bugetul de stat. Subvenții grase și rambursări pentru campanii electorale au curs din banii contribuabililor, în timp ce spitalele, școlile și infrastructura stăteau în paragină. PSD și PNL au încasat cele mai …
- Gata cu pandemia – Comisia Europeană mută banii din fondurile Covid pentru finanțarea planului de înarmareExecutivul UE a informat statele membre că pot redirecționa sute de miliarde de euro din fondurile destinate sprijinului post-Covid-19 pentru finanțarea proiectelor de apărare, marcând o schimbare majoră a priorităților față de perioada de început a pandemiei, scrie Politico. Miercuri, Comisia Europeană a confirmat că țările au termen până în august 2026 pentru a îndeplini …
- Nicușor Dan confirmă că România va avea un guvern PSD-PNL-USR-UDMRPreşedintele Nicuşor Dan a declarat că toate partidele cu care se discută în prezent – PSD, PNL, USR, UDMR – vor să intre la guvernare. „Eu sunt foarte fericit că toate partidele cu care suntem în discuţie vor să intre la guvernare”, a spus şeful statului, după ce a participat la Forumul Naţional pentru Viitorul …
- Premier cu ora? Grindeanu vrea să guverneze cu schimbul – Bolojan refuză rotativaÎn timp ce România se afundă în criză economică, socială și de încredere, partidele „serioase” din Sistem stau la masă și împart funcții ca la un bairam politic de provincie. Între un platou de promisiuni și o sticlă de consens, Sorin Grindeanu – eternul supraviețuitor al eșecurilor politice – cere cu glas tremurat: „Și noi …
- Cei care au creat criza vin să o „salveze”. Cum s-a ajuns aici? De ce ne-am împrumutat atât?De dimineața până seara, cuvântul „deficit” răsună obsesiv în declarațiile oficiale, pe posturile de televiziune, în briefingurile de presă și în editorialele obediente. Se vorbește despre soluții, despre responsabilitate, despre sacrificiu. Dar nimeni, absolut nimeni din cercul puterii sau din presa aservită Sistemului nu suflă o vorbă despre cum am ajuns în această groapă economică. …
- Dacian Cioloș, agreat ca viitor ministru de Externe în guvernul lui Nicușor DanSurse politice confirmă: Dacian Cioloș va prelua portofoliul de la Externe în viitorul Cabinet Bolojan, a cărui componență va fi anunțată oficial săptămâna viitoare. Dar ce se întâmplă cu Holerzeanu, vechiul „om de sistem” ajuns în structurile diplomatice pe ușa din dos? Un lucru e sigur: nu va dispărea din peisaj. Confirmarea numelui lui Dacian …
- Sorin Grindeanu recunoaște – Taxele trebuiau mărite de acum un an, dar au fost alegeriSorin Grindeanu, președintele interimar al PSD, a confirmat astăzi, într-o declarație la Palatul Parlamentului, ceea ce mulți economiști și analiști politici sugerau de luni de zile: măsurile fiscale majore, inclusiv reformele cerute de Uniunea Europeană, au fost amânate din motive pur electorale. România a fost, practic, ținută într-un vid de reformă fiscală timp de un …
- Marius Lulea: „Cum să faci un guvern din patru partide politice, plus minoritățile. Ce vedem astăzi este o tocăniță politicăÎntr-o Românie profund afectată de scumpiri, instabilitate și dezamăgiri în lanț, clasa politică pare mai preocupată de jocuri de putere decât de soarta cetățenilor. Așa-numita „guvernare de uniune națională” este, în realitate, o tocăniță ideologică imposibil de digerat: patru partide, fiecare cu agenda proprie, fiecare cu electorat diferit, reunite într-un simulacru de unitate națională care …
- AUR respinge noile creșteri de taxe: „Nu vom susține un stat scump și ineficient”AUR nu va susține un pachet de creșteri de impozite și taxe, ‘compatibil cu ceea ce anunță acum viitoarea coaliție’, și va insista pentru a avea un stat ‘suplu’, prin reducerea cheltuielilor cu funcționarea sa, a declarat, joi, liderul senatorilor partidului, Petrișor Peiu. ‘Ceea ce a făcut cea de-a doua coaliție aflată încă în funcție …
- Nimeni nu vrea să fie ministru. Partidele recunosc dezastrul pe care l-au creatRomânia e pe marginea prăpastiei financiare. După ani de promisiuni și risipă, partidele care au guvernat țara recunosc, în sfârșit, dezastrul provocat. PSD, PNL, USR și UDMR fug acum de răspundere. La Cotroceni, nimeni nu vrea să fie ministru. Țara nu are guvern. Nu are buget. Are doar datorii și criză. „N-am văzut niciodată așa …
- Statele Unite vor refuza accesul pe teritoriul lor oficialilor străini implicați în acțiuni de cenzurăÎntr-un anunț cu puternice implicații internaționale, secretarul de stat american Marco Rubio a declarat oficial că Statele Unite vor refuza accesul pe teritoriul lor oficialilor străini implicați în acțiuni de cenzură. Noua politică vizează direct orice cetățean străin care, în mod activ, cenzurează exprimarea protejată de legislația americană, mai ales în contextul rețelelor sociale și …
- Americanii pot tripla taxele pe oțel, România nu e afectată – Nu mai avem industrieRomânia, cândva „grânarul Europei” și „tigrul industrial” al blocului estic, a ajuns azi un simplu spectacol de ruine și promisiuni electorale reciclate. Ultima veste – tarifele de 50% impuse de Statele Unite pentru importurile de oțel – a declanșat unde de șoc în întreaga lume. Proteste diplomatice, summituri de criză, planuri de contraofensivă economică. În …
- Hidrocentrala Răstoliţa, finalizată în proporţie de peste 90%, suspendată temporar de instanțăRomânia ratează încă o dată șansa de a-și consolida independența energetică, după ce Curtea de Apel Cluj-Napoca a decis suspendarea acordului de mediu pentru Amenajarea Hidroenergetică Răstoliţa, în ciuda faptului că proiectul este finalizat în proporție de 90% și programat pentru a fi pus în funcțiune în noiembrie. Decizia instanței vine pe fondul acțiunilor întreprinse …
- Deputatul Dorel Vulpoiu: „Trianonul nu este o simplă filă de istorie”La 105 ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, deputatul AUR Dorel Vulpoiu a transmis un mesaj ferm și profund patriotic în apărarea identității și suveranității naționale. Parlamentarul a condamnat tentativele revizioniste tot mai frecvente care încearcă să pună sub semnul întrebării legitimitatea granițelor și unității statului român. „Suntem un neam așezat pe acest …
- România, invizibilă pentru SUA: Trump îl numește „câștigător” pe liderul Poloniei, nu zice nimic despre Nicușor DanÎntr-un moment în care diplomația internațională se reconfigurează în jurul noilor lideri din Europa Centrală și de Est, reacțiile (sau lipsa acestora) din partea marilor puteri spun multe despre influența reală și relevanța geopolitică a fiecărei țări. Un exemplu grăitor: Donald Trump, fostul și posibil viitor președinte al Statelor Unite, a felicitat Polonia cu entuziasm …
- Pe modelul Iohannis, Nicușor Dan și-a blocat postul de la Institutul de Matematică din 2016La prima sa conferință de presă de la Palatul Cotroceni, președintele României, Nicușor Dan, a fost întrebat direct despre un subiect delicat, dar esențial pentru integritatea funcției publice: ce se întâmplă cu postul său de cercetător blocat de la Institutul de Matematică, inactiv din 2016. Răspunsul? Un vag și impasibil „O să reflectez”. Pentru opinia …
- Ilie Bolojan confirmă: Pensionarii nu vor primi nimic anul acestaCu un cinism revoltător, liderul liberal Ilie Bolojan îi avertizează pe români să își ia adio de la indexarea pensiilor cu rata inflației – o obligație legală ignorată deliberat. În plus, se pregătește impozitarea suplimentară a celor cu „pensii mari”. Pensionarii României primesc o lovitură dură din partea unuia dintre cei mai influenți lideri PNL, …
- România reduce tariful de gaz cu 25% pentru Ucraina – Pierderea financiară o va achita statul românRomânia face un nou gest „de solidaritate” față de Ucraina – dar de data aceasta, pe banii contribuabililor români. Într-o decizie puțin mediatizată, Transgaz, operatorul român de transport gaze, a aprobat – împreună cu alte țări din regiune – o reducere de 25% la tariful de tranzit al gazelor pentru Ucraina pe ruta transbalcanică. Această …
- Nicușor Dan: Trebuie să continuăm să sprijinim UcrainaToți participanții la summitul B9 au fost de acord că trebuie să continuăm să sprijinim Ucraina, a declarat președintele Nicușor Dan, în cadrul conferinței comune de presă de la finalul summitului. Președintele României a precizat că toți membrii formatului au convenit asupra nevoii de a avea un NATO mai puternic, o conexiune transatlantică mai puternică, …
- USR propune creșterea TVA și privatizarea Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Portul Constanta, SalromPrincipalele propuneri inainte de PSD, PNL si USR in timpul discutiilor de la Cotroceni legate de stabilirea unor masuri pentru reducerea deficitului bugetar. Propuneri PNL • Impozit pe dividende 16%• Impozit pe profit 19%• CASS de 10% pe pensiile mai mari de 2.500 de lei.• Eliminarea facilitatii din Codul Fiscal potrivit careia cei care sunt …
- Nicușor Dan sugerează că antreprenorii ar fi vinovați pentru deficitul bugetar, nu incompetența guvernelor PSD-PNLÎntr-o declarație revoltătoare, Nicușor Dan sugerează că antreprenorii ar fi principalii vinovați pentru deficitul bugetar. Cu alte cuvinte, cei care țin economia României pe linia de plutire, care creează locuri de muncă și plătesc taxe, sunt acum transformați în țapi ispășitori pentru haosul financiar produs de guvernările PSD-PNL susținute de el. Este o manipulare grosolană. …
- Justiția e generoasă cu Elena Udrea – Va scăpa de 8 luni de pușcărieFostul ministru Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, ar putea ieși mai repede din penitenciar. Tribunalul Prahova i-a admis o contestație la executare și i-a redus pedeapsa cu aproape opt luni, invocând perioadele petrecute în arest în România, Costa Rica …
- Noua idee a Ursulei von der Leyen – Să reducem emisiile din afara UE, dar pe banii statelor membreNoua strategie climatică a Comisiei Europene pentru 2040 permite țărilor membre să își “compenseze” emisiile interne prin finanțarea de proiecte ecologice în afara Uniunii Europene. Astfel, din bugetele publice ale statelor UE se vor reduce emisiile din alte țări, în timp ce poluarea internă poate rămâne aproape neatinsă. Măsura este criticată dur pentru lipsa de …
- Nicușor Dan s-a sucit: Polonezul Nawrocki e pro-european, nu mai e pro-rusCând crezi că le-ai văzut pe toate, vine Nicușor Dan și mai scrie un capitol din manualul ipocriziei. În campanie, îl acuza pe Karol Nawrocki că este „pro-rus” și „anti-european”, doar pentru că nu era pe placul rețelei globaliste din care face parte. Dar acum, că Nawrocki a câștigat alegerile în Polonia, dintr-o dată, Nicușor …
- Dominic Fritz candidează la șefia USR – Și-a depus și actele pentru obținerea cetățeniei româneDominic Fritz și-a anunțat candidatura și anul trecut pentru șefia USR, însă mai apoi a renunțat. O decizie a Înaltei Curți a arătat că funcția de președinte de partid este echivalentă cu cea de funcționar public, iar pentru ocuparea unui post de funcționar public este obligatorie cetățenia română. Dominic Fritz nu a anunțat încă dacă a …
- Ilie Bolojan s-a sucit: „Creșterea de taxe și impozite, puțin probabil să poată fi evitată”Într-o mișcare care trădează atât lipsa de coerență, cât și disperarea politică a liberalilor, Ilie Bolojan, președintele interimar al PNL, a anunțat luni că „este foarte puțin probabil să poată fi evitată” creșterea taxelor și impozitelor. După ani de promisiuni privind relaxarea fiscală și reducerea poverii asupra cetățenilor și mediului privat, liberalii pregătesc acum un …
- Alegeri anticipate? Coșmarul sistemului: AUR ar câștiga cu 35%, restul se prăbușescUn nou sondaj CURS dă fiori reci partidelor din actualul sistem: AUR ar obține 35% dacă ar avea loc alegeri anticipate, în timp ce PSD și PNL, aliați de conjunctură ai vechii clase politice, abia mai adună împreună 38%. Un dezechilibru major care explică de ce tema alegerilor anticipate e tratată cu panică și tăcere …
- Nicușor Dan confirmă – Alegerile anulate din 2024? Nu intră în topul urgențelor prezidențialeÎntr-o declarație care pare desprinsă dintr-o comedie neagră cu accente dramatice, președintele României, Nicușor Dan, a spus marți că investigarea anulării alegerilor prezidențiale din decembrie 2024 nu este prima, prima urgență. Cu un calm dezarmant, Dan a explicat că înainte de democrație, alegeri și transparență electorală, trebuie să ne ocupăm de „deficit și guvern”. Cum …
- Nicușor Dan, ignorat la Washington: semnalul dur venit de la principalul aliat al RomânieiDeclarația lui Nicușor Dan, potrivit căreia „nu se pune problema” unei vizite oficiale la Washington sau a unei întâlniri bilaterale cu Donald Trump în România, spune mult mai mult decât lasă să se înțeleagă. În spatele formulelor diplomatice, realitatea este una dură: liderul instalat la Cotroceni fără legitimitatea votului popular a fost refuzat politicos de …
- Poporul contestă alegerile – 32% dintre cetățeni consideră că alegerile prezidențiale nu au fost corecteAlegeri contestate, democrație șubrezită: 32% dintre români cred că prezidențialele au fost măsluite. Alegerile prezidențiale recent încheiate au lăsat în urmă un gust amar pentru o bună parte a electoratului român. Potrivit celor mai noi sondaje, 32% dintre cetățeni sunt de părere că scrutinul nu a fost corect, alimentând suspiciuni grave privind integritatea procesului democratic …
- Nicușor confirmă relațiile proaste cu SUA: nu se pune problema unor vizite oficialeÎn loc să vină cu vești bune de peste ocean, Nicușor Dan a recunoscut sec: „nu se pune problema” unei vizite oficiale în SUA sau a președintelui Donald Trump în România. Așa arată, în traducere diplomatică, o relație rece, tensionată, și lipsită de încredere. Practic, președintele României admite că este complet ignorat de partenerul strategic …
- Românii din Covasna au fost uitați – Nicușor Dan: Trebuie să continuăm să sprijinim UcrainaPreședintele României, Nicușor Dan, prezent la summitul B9+ de la Vilnius, a declarat senin în cadrul conferinței comune de presă că „toți participanții au fost de acord că trebuie să continuăm să sprijinim Ucraina”. Un mesaj aparent ferm și unitar, menit să transmită imaginea unei coeziuni regionale în fața agresiunii ruse. Doar că… nu corespunde …
- La Summitul B9, din cei 14 șefi de stat prezenți, doar 3 au semnat, inclusiv Nicușor Dan, pentru sprijinul UcraineiLa Summitul B9 Plus, organizat astăzi la Vilnius, unde s-au reunit lideri din Europa Centrală, de Est și țările nordice pentru a discuta viitorul apărării în regiune și sprijinul pentru Ucraina, România a bifat, din nou, un moment de prezență fără substanță. Din cei 14 șefi de stat și de guvern prezenți, doar 3 au …
- Sondaj – Nicușor Dan pierde încrederea românilor cu o viteză amețitoare – De la 70% la 47% – încrederea fuge mai repede decât soluțiileScădere în picaj: Nicușor Dan pierde încrederea românilor cu o viteză amețitoare De la idol al „salvatorilor din afara sistemului” la politician în derivă: Nicușor Dan pare să fi intrat pe o pantă descendentă abruptă în ceea ce privește încrederea publică. În doar 10 zile, procentul celor care afirmă că au încredere în actualul președinte …
- România pierde bani europeni – În loc de reforme, guvernanții livrează scuze și promisiuniCe nu am făcut (și ne costă scump) AMEPIP – super-agenția blocată în super-birocrație330 de milioane de euro au fost suspendate din cauză că România n-a reușit nici măcar să numească șefii la AMEPIP – agenția care ar trebui să monitorizeze companiile de stat. Două încercări de selecție eșuate, iar acum așteptăm o comisie de …