Actualitate

Florin Cîțu și Vasile Dîncu au sărbătorit Ziua Victoriei, începutul ocupației sovietice în România

Politicienii români pe mâna cărora a încăput țara în ultimii 32 de ani nu au nici cele mai elementare cunoștințe despre istoria poporului român și ce tragedie a însemnat pentru noi, ca țară, 9 mai 1945. 9 mai 1945 înseamnă începutul ocupației sovietice în România și tragedia lagărelor comuniste în care a fost decimată elita țării. Toată floarea intelectualității românești a fost ucisă și masacrată în lagărele sovietice. Peste 500 de mii de oameni au fost uciși cu sânge rece în pușcării și lagăre, iar alte sute de mii de români din Basarabia au luat calea Siberiei.

9 mai, numai ciumă a adus! Ciumă roșie bolșevică. Asta sărbătoresc cei doi oameni de stat(cu capul plecat), Florin Cîțu și Vasile Dîncu.

„Am participat, astăzi, cu prilejul aniversării Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial, la ceremonia militară și religioasă de depunere de coroane, jerbe și buchete de flori la Monumentul Eroilor Patriei din fața Universității Naționale de Apărare „Carol I”.”, a declarat Florin Cîțu.

Vasile Dîncu, ca un comunist de soi și rusofil cu ștate vechi, ne spune că Ministerul Apărării sărbătorește Independența de Stat a României pe 10 mai, când adevărata zi a victoriei și a independenței României ca stat este 9 mai. Pe 10 mai se sărbătorește Ziua Regelui, ziua acelui rege pe care PSD-ul lui Dîncu l-a alungat din țară. Astăzi noi trebuia să sărbătorim Independența de stat a României, adevărata victorie a poporului român. Slugi precum Dîncu și Cîțu preferă să sărbătorească victoriile altora, pentru că la 9 mai 1945 noi am fost o națiune învinsă.

„Ministerul Apărării Naționale organizeaza, cu prilejul aniversării Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial și Zilei Uniunii Europene, (9 mai), precum și a Zilei Independenţei de Stat a României (10 mai), o serie de manifestări în București și în țară.”, a declarat Vasile Dîncu.

Back to top button