Distribuți acest articol

Bogdan Crefelean, coordonator AUR Ilfov, a fost invitat la emisiunea Alert News, prezentată de Georgiana Bangălă, pentru a discuta despre alegerile locale parțiale din Bragadiru. Urmăriți întreaga emisiune, accesând următorul link: https://fb.watch/62P92U2yyh/

Bogdan Crefelean vorbește despre alegerile locale parțiale din Bragadiru și care sunt nevoile orașului pe care noul primar trebuie să le satisfacă: “Campania electorală începe în data de 12 Iunie și este o perioadă de campanie scurtă, dar foarte intensă. Campania electorală din Bragadiru se desfășoară în parametrii normali și suntem pe străzi în fiecare zi pentru a ne bate cu sistemul. Acest oraș are nevoie de un primar care să pună lucrurile în ordine, iar oamenii trebuie să iasă la vot pentru acest lucru.

După cum știm cu toții, fostul primar a fost condamnat pentru niște fapte penale, iar din acest motiv nu mai este în funcție. Activitatea primăriei este blocată în toate domeniile, așadar este nevoie de un primar în funcție care să ia decizii. Orașul Bragadiru se confruntă cu probleme de bază precum, canalizare, străzi, trotuare, praf, trafic, școli și grădinițe. Vedem cu toții cum după fiecare ploaie mai serioasă traficul este blocat în toate cartierele orașului.

S-au depus șase candidaturi în această cursă electorală, fiecare cu proiectele lor, însă multe dintre aceste proiecte sunt copiate după ale candidatului pe care noi, AUR, îl susținem. Oamenii vor înțelege că partidul AUR nu are două programe precum guvernul Cîțu, unul electoral și unul de guvernare. Avem același program, iar ceea ce Costin Ioniță spune că face, va face. AUR a spus de la început că face alianță doar cu românii, nu alergăm după funcții sau după bani, iar acest lucru crește popularitatea printre oameni pentru candidatul Costin Ioniță.”

Bogdan Crefelean vorbește despre un eveniment nefericit care a avut loc în mediul online: “Un consilier local a înțeles că o dezbatere în spațiul public pe platforma Facebook trebuie admonestată printr-o amenințare. Amenințările au fost la adresa mea și a șefului de campanie printr-un mesaj privat. Am hotărât să facem plângere penală împotriva acestui consilier PNL care și-a manifestat de mai multe ori aceste amenințări. O campanie electorală trebuie dezbătută pe proiecte, și nu pe amenințări, iar asemenea evenimente nu aduc un plus valoarea alegerilor.

Urmăriți emisiunea pe Facebook:


Distribuți acest articol