Distribuți acest articol

O dată vehiculată a alegerilor parțiale locale este 20 iunie,dar încă nu este stabilit 100%, nefiind o hotărâre a guvernului în această privință. Fostul primar a avut probleme cu Bragadiru și cu legea, iar acum își plătește păcatele. Am ajuns în situația de a fi nevoit să ieșim încă o dată la urne. 

“Avem un candidat în Bragadiru care cu siguranță va câștiga primăria. Mesajul meu pentru cetățeni este să iasă la vot, indiferent de opțiune, mandatul celui care câștigă să fie cât mai valid și bazat pe alegerea populației.

Candidatul AUR, Costin Ioniță, îl știu de peste trei ani de zile și îl cunosc ca un om integru și cu siguranță așa va rămâne și după ce va câștiga primăria. Proiectele dânsului sunt mărețe, iar Bragadiru are probleme care trebuie rezolvate foarte urgent. Oamenii se gândesc doar la apă și canal și este firesc acest lucru având în vedere că fosta administrație nu a făcut nimic în privința asta. Avem nevoie de școli și grădinițe în Bragadiru, un liceu și o facultate, iar proiectul unui campus universitar este un plan măreț.” vorbește Bogdan Crefelean.

Oamenii trebuie să înțeleagă că o fac pentru ei și orice vot dat este pentru binele lor. Primul pas este implicarea în activitatea și buna desfășurare a lucrurilor din comunitate. Indiferent cu cine votează, ștampila trebuie folosită de către toți cetățenii. Avem un canditat care poate să facă cu adevărat acele lucruri. Niciodată nu am făcut promisiuni pe care nu le-am putut duce mai departe.

Îndemnul meu este ca toată lumea, din toate localitățile, nu doar din Ilfov, să iasă și să își spună părerea, lupta pentru idealurile noastre începe cu un vot.“ susține Bogdan Crefelean în emisiunea Focus.


Distribuți acest articol