Distribuți acest articol

Bogdan Crefelean, coordonator AUR Ilfov, a venit la emisiunea ALERT NEWS cu Georgiana Bangălă pentru a vorbi despre lansarea Aur în Republica Moldova, situația alegerilor din Bragadiru, dar și alte subiecte care pot fi urmărite prin link-ul următor: https://fb.watch/5y1E9yWotx/

“Alegerile din Republica Moldova este un eveniment care va bucura lumea și trebuie să ne gândim că în anul 1859, Alexandru Ioan Cuza, a înfăptuit Marea Unire a Basarabiei cu România. La aproape 165 de ani, vom putea ajunge la același ideal, de a uni Basarabia cu România, iar acest lucru se poate face numai prin intrarea AUR Moldova în Parlmanetul de la Chișinău.” susține coordonatorul AUR Ilfov.

Întrebat ce părere are despre tânărul de la conducerea partidului AUR Moldova și dacă va reuși să cheme mai mulți tineri lângă el, domnul Bogdan Crefelean răspunde: “Vlad Bilețchi este un tânăr în vârstă de 26 de ani, cu o puternică înclinație către naționalism și așa cum AUR România are cel mai tânăr președinte, pe George Simion, care a reușit să mobilizeze oamenii de toate vârstele, așa și Vlad Bilețchi va putea să facă același lucru. Tinerii sunt capabili să aducă schimbarea și se gândesc constant la viitorul lor.

Cetățenii Republicii Moldovei a primit cu bucurie această candidatură, iar un sondaj a scos la iveală faptul că, aproape 50% din moldoveni își doresc unirea cu România. Din păcate, acești cetățeni nu au avut parte de un partid naționalist care să-și dorească într-adevăr unirea. AUR Moldova are șansa să intre în Parlament și în Guvern, iar unind forțele cu AUR România va duce cu siguranță la înfăptuirea idealului.”

Un alt subiect dezbătut în emisiune a fost situația din Bragadiru, unde domnul Bogdan Crefelean afirmă: “Situația din Bragadiru este una incertă din punct de vedere al organizării alegerilor locale parțiale. Guvernul nu a luat încă hotărârea organizării acestor alegeri, iar fiecare amânare înseamnă bineînțeles, amânarea alegerilor propriu-zisă. AUR se luptă și este sigur că va câștiga, având un candidat bun, fiind un candidat cu șanse reale. Îndemn cetățenii să nu își irosească votul și să voteze candidatul care contează și care poate să schimbe ceva.

Costin Ioniță este un domn care are încredere în forțele lui, iar planurile lui sunt mari pentru Bragadiru. Oamenii consideră planurile acestea un pic utopice, dar dacă nu visezi departe, nu vei ajunge departe.”

Urmăriți întreaga emisiune pe Facebook:


Distribuți acest articol