Distribuți acest articol

Se apropie 1 iunie, Ziua Copiilor, iar guvernanții le fac “cadouri”!

După cum bine știm cu toții, premierul Câțu ne-a anunțat că de la 1 iunie vom avea voie să ieșim din case fără o măscuță, ba mai putem pierde vremea pe afară după ora 22. În lupta pentru imagine, s-a trezit președintele Iohannis într-o competiție (doar el știe cu cine) și a spus nu! Din 15 mai e avem ne “destrabalăm”, ca și când ar fi fost el cel care ne spune “lăsați copiii să vină la mine”, ca un părinte al poporului. Exact aceasta este cea mai mare datorie a părinților creștini: să îi călăuzească pe copiii lor către Mântuitorul Hristos.
Mă întreb, ce creștin e acela care impune câteva chestiuni ce doar de grija pentru copii nu țin?
Cadouri de Ziua Copilului:

  • de la 1 iunie puteți vaccina copiii anti-covid! Nu e doar o informare, ci un îndemn. Cum domnule președinte, nu mai vrea adultul să se vaccineze și atentăm la copii? Ce urmează, să-i aducem în țarc ca pe niște miei la tăiere să-i vaccinați? Ei sunt sănătoși, de ce vreți să îi supuneți unui alt test cu un vaccin pentru care nici producătorul nici dumneavoastră nu vă asumați raspunderea?
  • tot de la 1 iunie, deschidem parcurile, că așa e normal. Bine, nu a fost normală închiderea lor, dar asta e altă poveste. Aici intervine un alt “cadou” oferit copiilor: părinților nu li se permite accesul în spațiile de joacă doar dacă sunt vaccinați. Păi cum domnilor, copilul sătul de stat în casă îl scot în parc și nu-l las să se joace pentru ca nu mă pot apropia de el, să îl supraveghez, să îi ofer o mână de ajutor, să îl ridic dacă e împiedicat? Păi îl ridicați voi? Îmi supravegheați voi copiii?
    Am spus de nenumărate ori, această campanie de vaccinare tinde să aibă alt scop decât cel declarat.

Domnule Iohannis ne spuneți că această campanie de vaccinare “a prins viteză”. Nu ați vrea să prindeți dumneavoastră viteză către alte ocupații, legate de orice altceva doar de grija pentru români și copiii lor nu?


Distribuți acest articol